Tel.: +36-83/560-160
Fax.: +36-83/361-287

E-mail: info(KuKaC)aknis.hu

Telephely és levelezési cím:
8790 Zalaszentgrót,
Balatoni út 0169/43 hrsz

Nyitvatartás: H-P 7-15, ebédszünet 12-12:40

BÚTORLAPOK

MUNKALAPOK

HÁTFALLEMEZEK

OSB-LAPOK

SZERELVÉNYEK,
KIEGÉSZÍTŐK

LAPSZABÁSZAT

ÉLZÁRÁS

FURATOLÁS

CNC MEGMUNKÁLÁS

GÉR- ÉS SZÖGVÁGÁS

PRÉSELÉS

EGYEDI IGÉNYEK

LAPRASZERELT ÉS KÉSZBÚTOR

BÚTORKÉSZÍTÉS A TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

 

Vállalkozói tevékenységem 1993. március 16-án vette kezdetét. Tevékenységünket a bútorlapok élzárásához használatos vasalható élfólia ragasztózásával és forgalmazásával kezdtem meg az ország teljes területén.
Az indulást megelőző időben ebben a piaci ágazatban láttam meg a legjobb lehetőséget.

1996-tól egy bútorszerelvény és tapétabolttal egészült ki a vállalkozás.
1997-től az élfólia értékesítés folyamatosan növekvő tendenciát mutatott, köszönhetően többek közt az exportlehetőségeknek. Ennek köszönhetően

1998 decemberében egy telephelyet volt lehetőségem vásárolni, ahol 1999-től egy függőleges lapszabászgép üzembe helyezésével felvettük a bútorlap szabászatot a szolgáltatásaink közé. Ebben az ágazatban láttam a vállalkozás jövőjét, ezáltal a célom az volt, hogy minél szélesebb körben ki tudjam elégíteni a piac ezen szegmesének igényeit. 2001-től céltudatos géppark bővítésbe és fejlesztésbe kezdtünk. Ebben az évben egy élzárógépet, a következő évben egy nyomógerendás táblafelosztógépet, 2004-ben pedig egy CNC megmunkáló centrumot vásároltunk. A bútoralkatrészek megmunkálásában a bonyolult és kézzel nem elvégezhető műveletek is kivitelezhetővé váltak. Pontossá, igényessé és gyorssá vált a munka.

A vállalkozás életében a legjelentősebb változás 2005-ben kezdődött, amikor az akkori telephely méretei váltak a további fejlődés legfőbb korlátjává. Ekkor kezdtünk bele egy saját igényeinknek megfelelő telephely építtetésébe, amelyet 2006-ban már használatba is vehettünk. Az új telephely a maga több mint 24000 négyzetméteres alapterületével és az ezen fekvő majd 2000 négyzetméteres épületegyüttessel már lehetőséget teremtett a további bővítésre, melynek keretében egy új, korszerűbb élzárót vásároltunk, majd egy hőpréssel, egy formatizáló körfűrésszel és egy sorozatfúróval egészítettük ki gépparkunkat.

Sikerült a bútorlapok teljes körű megmunkálásának feltételeit megteremtenünk, amellyel a nálunk dolgozó rendkívül kreatív csapatnak csak a vevők fantáziája szabhat határt.


 

Tisztelettel:

Sinka Imréné
tulajdonos